Izaberite stranicu

Poslednje (skoro) cetiri sedmice imala sam priliku da na poziv profesora Dragana Varagica budem drugi predavac iz oblasti e-poslovanja a ciji je organizator Nacionalna služba za zapošljavanje Novi Sadi škola kompjutera SMART sa kojom POSITIVE vec godinama saraduje.

Predavanja su bila organizovana u prostorijama SMART-a gde je 20 polaznika imalo mogucnost da stekne nova znanja iz oblasti poslovne primene interneta: e-poslovanje, e-marketing, e-prodaja.

Miloš Ðajic

Miloš Ðajic

aurora

aurora

Polaznici su pored teorijskog dela i lekcija koje su, moram priznati i meni kao predavacu bile intenzivne, imali i radionice, zadatke (na samim predavanjima i van njih) uz maksimalnu (inter)akciju.

Jedan od zadataka koje su imali je i kreiranje i pisanje bloga koje je Dragan Varagic predstavio na svom blogu, osmišljavanje web koncepta, online nastupa, promocija proizvoda i usluga putem internata i korišcenje društvenih mreža.

Posebno mi je zanimljivo u kojoj meri su pozitivno reagovali na SEO a posebno na Google Analytics – više puta su samoinicijativno tražili dodatna pojašnjenja sa aspekta naprednog korišcenja ali i Google AdWords – što je za mene bilo pravo iznenadenje.

Smiljana Mihajlovic

Smiljana Mihajlovic - http://bubbledouble.wordpress.com/

Lidija Dominic

Lidija Dominic - Creativity 4 U

Polaznicima kursa želim puno uspeha u primeni novostecenih znanja a na koji nacin su njihove aktivnosti podržane od strane web zajednice možete videti i u pratecim prikazima tj screen-shots 🙂 (hvala!).

Takode, koristim priliku da Draganu zahvalim na poverenju koje mi je ukazao i mogucnošcu da i sama steknem nova iskustva u edukaciji i usavršavanju kao predavac.