Izaberite stranicu

ODRŽAN EDUKATIVNI SEMINAR U NOVOM SADU

Kompanija Positive, okupila je kompanije iz privatnog sektora koje su u procesu uvođenja digitalizacije, na jednodnevni seminar, sa ciljem da kroz panele, diskusiju i razmenu iskustava odgovori na pitanja i nedoumice i da smernice za povećanje produktivnosti poslovanja. Novosadskoj kompaniji pridružio se i globalni lider IT industrije- Microsoft,  predstavivši ovim putem aktuelne trendove u informacionim tehnologijama za 2019. godinu. Seminar se održao 6.decembra u Novom Sadu, a troškove kotizacija za prisutne snosili su organizatori.

Po shvatanjima prisutnih, seminar je bio pre svega koristan i produktivan, sobzirom da su panel diskusije trajale gotovo duže od samih predavanja. Pitanja su bila brojna, pa se na posletku povela interesantna diskusija među kolegama, što je svakako i cilj ovakvih događaja. Primena digitalizacije na poslovanje je kompleksan proces, koji čak i kad se adekvatno sprovede, potreban je izvestan period da se prilagode dosadašnji procesi kao i zaposleni koji ih sprovode, te da se alati digitalizacije iskoriste na efikasan način.

Kompanija Positive predavanja je bazirala na sopstvenom iskustvu, stoga su ispred firme govorili Petar Oljača- direktor prodaje, Martina Hiršman- akaunt menadžer i Stanislava Ilić-šef sektora za razvoj, na temu unapređenja poslovanja kroz efikasnu primenu digitalne transformacije, bezbednog čuvanja podataka, zaštite od sajber kriminala i pretvaranja kapitalnih investicija u operativne troškove u cilju povećanja efektivnosti. Ispred Microsoft-a obratio se g-din Pavle Peković, objasnivši kako Office 365 može unaprediti poslovanje.

Positive nastoji da ovakve seminare inicira i u budućnosti u saradnji sa partnerima, kao podrška svim IT sektorima kompanija iz privatnog i javnog sektora. Pratite nas na blogu i društvenim mrežama kako biste bili u toku za predstojeća dešavanja.