Izaberite stranicu

ODRŽAN EDUKATIVNI SEMINAR U NOVOM SADU

Kompanija Positive, okupila je kompanije iz privatnog sektora koje su u procesu uvođenja digitalizacije, na jednodnevni seminar, sa ciljem da kroz panele, diskusiju i razmenu iskustava odgovori na pitanja i nedoumice i da smernice za povećanje produktivnosti poslovanja. Novosadskoj kompaniji pridružio se i globalni lider IT industrije- Microsoft,  predstavivši ovim putem aktuelne trendove u informacionim tehnologijama za 2019. godinu. Seminar se održao 6.decembra u Novom Sadu, a troškove kotizacija za prisutne snosili su organizatori.

Po shvatanjima prisutnih, seminar je bio pre svega koristan i produktivan, sobzirom da su panel diskusije trajale gotovo duže od samih predavanja. Pitanja su bila brojna, pa se na posletku povela interesantna diskusija među kolegama, što je svakako i cilj ovakvih događaja. Primena digitalizacije na poslovanje je kompleksan proces, koji čak i kad se adekvatno sprovede, potreban je izvestan period da se prilagode dosadašnji procesi kao i zaposleni koji ih sprovode, te da se alati digitalizacije iskoriste na efikasan način.

Kompanija Positive predavanja je bazirala na sopstvenom iskustvu, stoga su ispred firme govorili Petar Oljača- direktor prodaje, Martina Hiršman- akaunt menadžer i Stanislava Ilić-šef sektora za razvoj, na temu unapređenja poslovanja kroz efikasnu primenu digitalne transformacije, bezbednog čuvanja podataka, zaštite od sajber kriminala i pretvaranja kapitalnih investicija u operativne troškove u cilju povećanja efektivnosti. Ispred Microsoft-a obratio se g-din Pavle Peković, objasnivši kako Office 365 može unaprediti poslovanje.

Positive nastoji da ovakve seminare inicira i u budućnosti u saradnji sa partnerima, kao podrška svim IT sektorima kompanija iz privatnog i javnog sektora. Pratite nas na blogu i društvenim mrežama kako biste bili u toku za predstojeća dešavanja.

Besplatan snimak stanja

Da li koristite programe iz Microsoft Office paketa?

Gde se koriste licence?

Da li imate servere?

Namena servera

Da li koristite poslovnu aplikaciju?

Računarska mreža

Aktivna mrežna oprema

Pasivna mrežna oprema

Da li vršite redovan backup sistema?

Na koji način pravite backup?

Ručni backup

Automatski backup

Koliko često radite backup?

Koju vrstu internet konekcije posedujete?

Da li posedujete sajt i domen?

Da li koristite poslovni email?

Da li imate IT službu

Da li imate spoljašnje saradnike koji održavaju informacioni sistem?

Da li su spoljašnji saradnici zaduženi za održavanje kompletnog informacionog sistema?

9 + 15 =