Izaberite stranicu

Rešenja za mala i srednja preduzeća

Mala i srednja preduzeća(u daljem tekstu MSP), koja zapošljavaju do 50, odnosno 250 radnika, imaju značajan uticaj na savremenu privredu. Iako sa ograničenim finansijskim i stručnim resursima, na tržištu često učestvuju u neravnopravnoj utakmici sa velikim korporacijama. Kako bi održali korak i unapredili svoje poslovanje, imaju sve veću potrebu za kvalitetnom organizacijom poslovanja. Ona je danas nezamisliva bez planski vođene informacione podrške poslovanju. Kako je razvoj IT sektora i digitalna transformacija preduzeća dug, sveobuhvatan i često skup proces ako ga izvode MSP sa sopstvenim kapacitetima, Positive je razvio set usluga koje vode i pomažu informatizaciju i digitalizaciju poslovnih procesa preduzeća. Ove usluge, menjaju karakter poslovnih procesa, doprinose efikasnosti poslovanja, smanjenju troškova i povećanju zarade preduzeća.

01

Infrastructure as a service

Vreme velikih ulaganja u IT infrastrukturu je prošlo. Tekući globalni trend je prepuštanje brige o veličini, tehničkom kapacitetu, aktuelnosti i pouzdanosti rada informacionog sistema specijalizovanim kompanijama kojima je ovo osnovna delatnost.

02

PC Radno Mesto

Usluga „PC radno mesto” namenjena je preduzećima koja imaju neadekvatanu hardver i potrebu za unapređenjem informacionog sistema ili zamene kompletne računarske opreme.

03

Server Managed Service

Usluga „Server managed service” namenjena je preduzećima koja nemaju serversku infrastrukturu ili imaju neadekvatan server.

04

Network Managed Service

Usluga „Network managed service” namenjena je kompanijama koje još nemaju, ili imaju neadekvatnu infrastrukturu računarske mreže.

05

Rent IT

Organizujete kratkoročni događaj, seminar ili manifestaciju?

06

Bekap podataka

Usluga Positive bekapa podrazumeva lokalni bekap na Vašem ili našem uređaju i udaljeni bekap (disaster recovery) u našem data centru

07

Nadzor i održavanje informacionih sistema

Informacioni sistemi u današnjem poslovnom okruženju predstavljaju temelj operabilnosti svakog poslovanja.

08

Office Radno Mesto

„Office radno mesto“ je proizvod usluga kompanije Positive doo namenjena preduzećima koja imaju računarsku opremu zadovoljavajućeg kvaliteta i žele da unaprede svoj informacioni sistem , korisnicima koji svakodnevno obavljaju kancelarijske poslove, kao i firmama bez sopstvenog IT sektora ili zaposlenog koji vodi brigu o informacionom sistemu.

09

Mail Hosting Service

Mail hosting service je usluga za razmenu elektronske pošte klijenata na bezbedan način. Ovom uslugom obuhvata se kreiranje naloga, razmena elektronske pošte u oba smera i skeniranje dolazne i odlazne elektronske pošte na maliciozne linkove i attachmente.

10

Endpoint Security Service

„Endpoint Security Service“ je proizvod namenjen malim i srednjim preduzećima, koja nemaju adekvatno sigurnosno rešenje. Proizvod podrazumeva isporuku i implementaciju odgovarajućeg sigurnosnog softvera za radne stanice i servere korisnika.

Usluga je zasnovana na bezbednosnom, korporativnom rešenju zasnovanom na Sophos security, kako za računare krajnjih korisnika, tako i za kompletne sisteme poslovanja.

11

Integracija računarske opreme

Za kompanije koje imaju potrebu da poseduju vlastitu informacionu infrastrukturu, Positive pruža uslugu integracije računarske opreme. Na ovaj način osigurava se da je oprema pravilno dimenzionisana, uz obavezno predviđanje rasta za vreme radnog veka opreme, da su troškovi i ulaganja optimalni i da se svi predviđeni informacioni procesi mogu obavljati pouzdano, na nesmetan način.

12

Analiza stanja informacionog sistema

Kompanije, bez obzira na svoju veličinu, smatraju svoj informacioni sistem kao neodvojivi deo poslovnih procesa, značajnih za uspeh u poslovanju. Savremeni informacioni sistemi predstavljaju okvir, infrastrukturu za podršku evidenciji, nadzoru i poslovnom planiranju u donošenju svakodnevnih odluka. Informacioni sistem predstavlja izuzetno značajnu komponentu svakog poslovnog sistema i mora da prati, ali i predviđa i predvodi razvoj ostalih komponenti poslovanja.

13

Unapređenje vizuelnog identiteta

Korporativni identitet značajan za svaku kompaniju koja svoje usluge plasira ka auditorijumu.

14

Home radno mesto

Koncipirali smo uslugu HOME RADNO MESTO koja omogućava EFEKTIVNOST i PRODUKTIVNOST poslovanja uz BEZBEDNOST podataka i odloženo plaćanje. Menadžment kompanije Positive, učestvovao je u radnoj grupi oformljenoj od strane Privredne Komore Srbije, u cilju kreiranja mera za pomoć privrednim subjektima.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider