Izaberite stranicu

[vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]

General Electric je predstavio VCL seriju UPS uređaja namenjenu kućnim korisnicima kao i malim i srednjim preduzećima. UPS uređaj VCL serije priključen između mrežnog napajanja i vaših kritičnih potrošača obezbeđuje konstantno i pouzdano snabdevanje energijom u slučaju pada ili prekida mrežnog napajanja što obezbeđuje bezbedno isključivanje vaših potrošača. Hardver i podaci biće bezbedni i sačuvani od oštećenja.

Izlazne utičnice besprekidnog napajanja i prenaponske zaštite

GE VCL serija nudi zaštitu napajanja i prenaponsku zaštitu. Utičnice besprekidnog napajanja vam omogućavaju da kritične potrošače bezbedno i kontrolisano isključite u slučaju dužeg nestanka napajanja. Utičnice sa prenaponskom zaštitom možete iskoristiti za priključivanje manje kritičnih potrošača (npr. štampači).

Visok nivo efikasnosti

VCL serija kao standard sa visokom efikasnošću (>95%) minimizuje gubitke i smanjuje troškove hlađenja.

 

Softver za automatsko isključivanje

GE softver za automatsko isključivanje je besplatan uz svaki UPS uređaj.

Automatska regulacija napona (AVR)

AVR (automatic voltage regulation) isparavlja podnapon i prenapon koji dolazi iz mrežnog napajanja ne oslanjajući se na baterije UPS uređaja. Korisnik je obezbeđen korektnim napajanjem a vek trajanja baterija se povećava.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/2″][vc_call_to_action title=“General Electric VCL 600 je najbolji predstavnik nove VCL serije“ button_title=“Naručite odmah“ button_link=“https://positive.rs/racunari/ups/general-electric-vcl600″][/vc_column][vc_column width=“1/2″][/vc_column][/vc_row]