Izaberite stranicu

Karijera

Positive kao inovativna, visoko tehnološka kompanija, ima stalnu potrebu za stručnim kadrom iz oblasti informacionih tehnologija. Pre svega stručnjaci kojima je afinitet tehnički, kao i prodajni aspekt IT.

Ukoliko želite da se priključite našem timu, pošaljite svoje podatke i opis kvalifikacija i kompetencija, uključujući i eventualno prethodno iskustvo, koje će se uključiti u razmatranje čim se ukaže potreba za Vašim profilom stručnjaka.

Zaposlenje

Od Vas se očekuje visok nivo motivacije, entuzijazma i želja za učenjem i napredovanjem u karijeri, a Positive nudi vrhunske uslove za rad, stalni radni odnos, redovnu zaradu, profesionalno i lično napredovanje kroz mentorstvo vrhunskih stručnjaka kompanije.

Otvoreni konkursi:

Windows Sistem Administrator

IT Tehničar – Serviser

 

    Dani otvorenih vrata

    Positive tim poziva mlade stručnjake da, uz prethodnu najavu e-mailom, posete i upoznaju kompaniju i ljude koji je čine.

    Stručna praksa

    Positive već 20 godina, dočekuje mlade ljude željne sticanja znanja i iskustva iz stručnih srednjih škola i fakulteta. Ukoliko ste obrazovna institucija koja ima potrebu, a pre svega želju da za svoje učenike ili studente obezbedi stručnu praksu, možete da kontaktirate Positive tim, radi ostvarivanja saradnje.