Izaberite stranicu

Partnerstva

[vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_tabs][vc_tab title=“Microsoft“ tab_id=“1488107893-1-56″][vc_column_text]POSITIVE je Microsoft sertifikovani partner već petu godinu i, kako u segmentu prodaje, tako i u okviru tehničke podrške, zaposleno je više stručno osposobljenih mladih ljudi. Obavezna je kontinuirana edukacija, koja se godinama i sprovodi, a koja je neophodna u vremenu brzih promena, pogotovo u informatičkoj delatnosti.

U proteklih godinu dana došlo je i do izmena u nazivima i kvalifikacijama MS partnerstva na globalnom nivou, tako da trenutno postoje sledeće kategorije partnera: Microsoft Certified, Microsoft Silver Competency Partner i Microsoft Gold Competency Partner. Nivo partnerstva odredjen je vrstom i brojem kompetencija, a one su uslovljene odgovarajućim tehničko-komercijalnim zahtevima koje partneri moraju ispuniti.

POSITIVE je trenutno Microsoft Silver Competency Partner sa tri aktivne kompetencije: OEM Hardware, Volume Licensing i Midmarket Solution Provider. Silver Server Platform i Gold OEM kompetencija biće dostignute do kraja prvog kvartala 2013.godine.

POSITIVE je i ovim sertifikatom pokazao da je potpuno okrenut potrebama svojih korisnika što je ujedno i priznanje za naše dugogodišnje napore i ulaganje u razvoj informatičkih sistema, razvijanje svesti, kulture korišćenja i premene informacionih tehologija.

 

MS-partnerstvo-20170109

 

AEPCertificate-2017[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=“Cisco“ tab_id=“1488107893-2-60″][vc_column_text]Cisco Systems je vodeći svetski proizvođač mrežnih rešenja za Internet i lider u inovativnim tehnologijama kroz čija rešenja protiče čak 80 odsto podataka na Internetu.

POSITIVE je tokom 2007. godine dobio visoko stručno priznanje postavši zvanični ovlašćeni partnerovog svetskog proizvođača.

Nakon samo godinu dana od dobijanja ovog sertifikata, Cisco Systems je predstavio POSITIVE kao svog najinventivnijeg SMB partnera u Istočnoj Evropi što je veliko priznanje ovoj kompaniji.

Partn erstvo Cisco Systems i POSITIVE-a korisnicima u Novom Sadu i šire, omogućava kompletnu uslugu kao i savremenija, brža i jednostavnija mrežna rešenja.

Cisco-Premier-Partner

 

Cisco-Select-Partner

 

Cisco-Express[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=“Fujitsu“ tab_id=“1488110552420-2-2″][vc_column_text]Fujitsu-SELECT-Expert-Advanced-Server-Solutions[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=“Sophos“ tab_id=“1488110613554-3-5″][vc_column_text]Sophos-Silver-Partner[/vc_column_text][/vc_tab][vc_tab title=“VMware“ tab_id=“1488110680766-4-5″][vc_column_text]VMWARE-SERTIFIKAT[/vc_column_text][/vc_tab][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

Besplatan snimak stanja

Da li koristite programe iz Microsoft Office paketa?

Gde se koriste licence?

Da li imate servere?

Namena servera

Da li koristite poslovnu aplikaciju?

Računarska mreža

Aktivna mrežna oprema

Pasivna mrežna oprema

Da li vršite redovan backup sistema?

Na koji način pravite backup?

Ručni backup

Automatski backup

Koliko često radite backup?

Koju vrstu internet konekcije posedujete?

Da li posedujete sajt i domen?

Da li koristite poslovni email?

Da li imate IT službu

Da li imate spoljašnje saradnike koji održavaju informacioni sistem?

Da li su spoljašnji saradnici zaduženi za održavanje kompletnog informacionog sistema?

8 + 11 =