Izaberite stranicu
Schrack Certified Partner

Već decenijama je kompanija Schrack Technik u samom vrhu kada je reč o elektrotehnici. Predstavništva se nalaze u preko 40 zemalja sveta, a u paleti proizvoda može se pronaći sve što je neophodno za rad jednog elektroinstalatera. Pored kvaliteta izrade proizvoda i njegove dostupnosti, ova kompanija akcenat stavlja na tehnički kompetentne saradnike koji pored prodaje, imaju izuzetnu posvećenost u domenu tehničkih konsultacija svojih partnera. Prodaja svih proizoda odvija se preko sopstvene mreže spoljnih trgovaca koji su u direktnoj komunikaciji sa partnerima i korisnicima. Pored terenske prodaje, regionalni centri obezbeđuju kvalitetno prevazilaženje potreba „sada i odmah bez najave“.

Positive partnerstvo sa ovom kompanijom intenzivno sprovodi u oblasti proizvoda koji se odnose na mrežne tehnologije pasivnih komponenti kako u fiber-optičkim, tako i u bakarnim izvedbama instalacija. U cilju jačanja partnerstva i sticanja novih znanja, zaposleni u Positive koji su specijalizovani za ove oblasti, stiču sertifikate kompanije Schrack i samim tim odgovorno nude rešenja umrežavanja svojim klijentima koja težište imaju na kavalitetu prenosa podataka.

Svesni činjenice da su računarske mreže temelj svakog informacionog sistema, u Positive-u se izuzetna pažnja posvećuje kvalitetu proizvoda koji se koriste za postavljanje instalacija. S obzirom da svi proizvodi kompanije Schrack Technik podležu međunarodno priznatim standardima, a da Positive dodatno vrši završna merenja kvalieta bakarnih i optičkih instalacija s pravom se može reći da sve to zajedno uliva sigurnost našim klijentima i da je to vrlo čest razlog saradnje sa nama.

Sertifikati zaposlenih

Zaposleni Naziv sertifikata
Bojan Gavrilović SCHRACK Certified Installer SCI
Petar Oljača SCHRACK Certified Installer SCI
Bojan Gavrilović SCHRACK Certified System Integrator SCSI
Petar Oljača SCHRACK Certified System Integrator SCSI
Darko Perović SCI SCHRACK Certified Installer
Darko Perović SCI SCHRACK Certified System Integrator