Izaberite stranicu
VMware Partner

VMware, kao platforma kojoj je poverenje ukazalo više od 500.000 korisnika na globalnom nivou, pionir je u virtuelizaciji i inovacijama  na polju  „cloud“ rešenja i mobilnosti korisnika. VMware daje mogućnost postavljanja, kreiranja i upravljanja aplikacijama, kako kroz „cloud“ tako i kroz uređaje u jedinstvenom okruženju, i na taj način se zadovoljavaju oba zahteva, sloboda sa jedne strane  i kontrola sa druge.

Kroz veoma kvalitetne prodajne i tehničke treninge, sertifikacije,  marketinške alate i pouzdanu tehničku podršku, partneri su spremni da pruže ekspertizu svojim korisnicima, kroz implementaciju rešenja.

Positive se pozicionirao kao jedan od partnera, na VMware Solution Provider Professional pozicji, koja podrazumeva sertifikovano prodajno i tehničko lice u okviru preduzeća. Dalji nivoi partnerstva, pre svega Enterprise nivo, zahtevaju ekspertizu na polju kompleksnih implementacija i migracija, na čemu kompanija intenzivno radi.

Takođe, POSITIVE planira razvoj VMware rešenja kroz VCPP program (VMware Cloud Provider Program), kao Managed Service Program, što je u domenu opredeljenja kompanije.

Sertifikati zaposlenih

Zaposleni Naziv sertifikata
Stanislava Ilić VMware VSP 5
Zlatko Markser VMware VTSP 2015