Izaberite stranicu

STERIJINO POZORJE

Sterijino pozorje, jedan od najznačajnijih pozorišnih festivala u regionu, osnovan je 1956. godine u Novom Sadu. Jedna od najbitnijih delatnosti kojom se bavimo, pored festivala i izdavačke delatnosti, je pravljenje i skladištenje arhivske građe. Nekada se arhiva fizički odvajala i skladištila. U novije vreme sve se radi elektronski pomoću kompjutera. Do pre nekoliko godina imali smo problem u načinu skladištenja postojećih  elektornskih fajlova nakon festivala. Još jedan bitan deo predstavlja backup-ovanje podataka sa računara zaposlenih. Dešavalo nam se da nakon kvara računara dođe do gubitka svih podataka. Odlučili smo se da potražimo pomoć i angažovali smo Positive d.o.o. kako bi nam pomogli u rešavanju ovog problema.

Nakon njihovog uvida u stanje u našoj firmi, zajedno smo došli do najbolje rešenja. Od tog trenutka imamo potpuno poverenje i sigurnost u saradnju sa pouzdanim partnerom Positive d.o.o.

Milan Kaćanski - Producent

O kompaniji

ISTORIJAT
Sterijino pozorje je ustanovljeno 1956. kao stalni festival nacionalne drame i pozorišta takmičarskog karaktera, u okviru proslave i obeležavanja 150-godišnjice rođenja i 100-godišnjice smrti velikog srpskog komediografa Jovana Sterije Popovića. Od tada Sterijino pozorje svake godine, u Novom Sadu, organizuje pozorišni festival na kojem učestvuju pozorišta iz zemlje i inostranstva sa predstavama rađenim po tekstovima domaćih dramskih pisaca. Festival se svake godine održava u periodu od 26. maja do 3. juna.

Možete nas pronaći na adresi:

  • Zmaj Jovina 22/I
  • Novi Sad
  • +381 21 451 273

Posetite naš sajt: www.pozorje.org.rs