Izaberite stranicu

STERIJINO POZORJE

Sterijino pozorje, jedan od najznačajnijih pozorišnih festivala u regionu, osnovan je 1956. godine u Novom Sadu. Jedna od najbitnijih delatnosti kojom se bavimo, pored festivala i izdavačke delatnosti, je pravljenje i skladištenje arhivske građe. Nekada se arhiva fizički odvajala i skladištila. U novije vreme sve se radi elektronski pomoću kompjutera. Do pre nekoliko godina imali smo problem u načinu skladištenja postojećih  elektornskih fajlova nakon festivala. Još jedan bitan deo predstavlja backup-ovanje podataka sa računara zaposlenih. Dešavalo nam se da nakon kvara računara dođe do gubitka svih podataka. Odlučili smo se da potražimo pomoć i angažovali smo Positive d.o.o. kako bi nam pomogli u rešavanju ovog problema.

Nakon njihovog uvida u stanje u našoj firmi, zajedno smo došli do najbolje rešenja. Od tog trenutka imamo potpuno poverenje i sigurnost u saradnju sa pouzdanim partnerom Positive d.o.o.

Milan Kaćanski - Producent

O kompaniji

ISTORIJAT
Sterijino pozorje je ustanovljeno 1956. kao stalni festival nacionalne drame i pozorišta takmičarskog karaktera, u okviru proslave i obeležavanja 150-godišnjice rođenja i 100-godišnjice smrti velikog srpskog komediografa Jovana Sterije Popovića. Od tada Sterijino pozorje svake godine, u Novom Sadu, organizuje pozorišni festival na kojem učestvuju pozorišta iz zemlje i inostranstva sa predstavama rađenim po tekstovima domaćih dramskih pisaca. Festival se svake godine održava u periodu od 26. maja do 3. juna.

Možete nas pronaći na adresi:

  • Zmaj Jovina 22/I
  • Novi Sad
  • +381 21 451 273

Posetite naš sajt: www.pozorje.org.rs

Besplatan snimak stanja

Da li koristite programe iz Microsoft Office paketa?

Gde se koriste licence?

Da li imate servere?

Namena servera

Da li koristite poslovnu aplikaciju?

Računarska mreža

Aktivna mrežna oprema

Pasivna mrežna oprema

Da li vršite redovan backup sistema?

Na koji način pravite backup?

Ručni backup

Automatski backup

Koliko često radite backup?

Koju vrstu internet konekcije posedujete?

Da li posedujete sajt i domen?

Da li koristite poslovni email?

Da li imate IT službu

Da li imate spoljašnje saradnike koji održavaju informacioni sistem?

Da li su spoljašnji saradnici zaduženi za održavanje kompletnog informacionog sistema?

14 + 11 =