Izaberite stranicu

Tefter d.o.o.

“Sagledavajući uslove poslovanja u modernoj privredi, Tefter doo je svoje usluge podigao na najviši mogući nivo, koristeći najmoderniju raspoloživu tehnologiju, kako u okviru softvera, tako i u okviru same opreme za rad.

Da bismo to ostvarili, okupili smo zavidan broj stručnjaka iz velikog broja oblasti, koji nam mogu pomoći tamo gde mi sami nemamo najkvalitetnije znanje. U oblasti informacionih tehnologija, to je Positive doo.

Kroz uslugu PC radno mesto, bez inicijalnih investicija I obaveza u smislu održavanja obezbedili smo računare sa potrebnim softverima za funkcionisanje u svakodnevnom radu. Pored legalnosti, sada koristimo I pregršt funkcionalnosti koje nudi Ofiice 365 kroz njihovu uslugu Office radno mesto.

Kada je pitanje bezbednosti računara u svakodnevnom radu bila tema, na njihov predlog implementirali smo uslugu Endpoint Security service kao najpogodnije rešenje.

Kroz ove usluge, obezbedili smo legalnost, sistem koji je uvek up-to-date, administraciju svih korisničkih naloga nam oni vrše, o svim intervencijama i dešavanjima nas redovno izveštavaju na mesečnom nivou, a kroz ovu saradnju imamo I tehničku podršku za sve te usluge te su nam I kao konsultanti uvek na raspolaganju.

Dejan Dobrodolac - Direktor, suvlasnik

O kompaniji

Tefter je otvoren kao agencija davne 1992. godine. 2005 godine, osnivanjem APRa, prelazi u DOO i nastavlja rad do dana današnjeg. Od prelaska u TEFTER DOO preduzeće postaje avangarda u svojoj struci (prvi sajt, uvodjenje svih tehnoloških novina, osavremenjivanje opreme i sl.). Tefter DOO je medju prvima u zemlji već obavio sve pripreme za DIGITALNO KNJIGOVODSTVO bez papirne dokumentacije. Pored visokokvalitetnih usluga privrednim subjektima otvorili smo i prvu školu DIGITALNOG KNJIGOVODSTVA za obuku budućih kadrova.

Možete nas pronaći na adresi:

  • Petra Drapšina 57
  • Novi Sad
  • +381 21 557 125, 069 301 4004

Posetite naš sajt: www.tefter.rs