positive logo
Tehnička podrška

ai chatbot

AI asistent
Pričajte sa našim AI asistentom
positive logo

Microsoft alati

Microsoft 365 je ključ za produktivniji i sigurniji rad u cloud okruženju, spajajući Office paket sa naprednim alatima za saradnju poput Teams i SharePoint i poslovnim inteligencijom preko Power BI.

Naslovna 9 Usluge 9 Digitalna rešenja 9 Microsoft 365

Alati za efikasno poslovanje

Partnerstvo sa Positive osigurava stručno vođenje kroz konfiguraciju i održavanje, poboljšavajući kolaboraciju i pružajući visoku bezbednost podataka. Ključne funkcionalnosti uključuju centralizovano poslovanje, unapređenje saradnje i optimizaciju IT operacija, čime se povećava efikasnost i smanjuju operativni troškovi. Ova usluga transformiše način rada organizacija, omogućavajući fleksibilnost i pristup podacima odakle god i kad god, uz stalne inovacije i ažuriranja

Microsoft-solutions-partner

Ključne alatke iz Microsoft 365 neophodne za vašu produktivnost

002-office-icon

Office paket

pruža vam najnovije verzije aplikacija Word, Excel, PowerPoint i drugih esencijalnih Office rešenja, omogućavajući vam da radite sa stilom i efikasno obavljate zadatke.

002-office-icon

Outlook

omogućava da organizujte svoju elektronsku poštu, kalendar i kontakte na jednom mestu, čineći komunikaciju efikasnijom i preglednijom.

onedrive

OneDrive

pruža bezbedno skladištenje i deljenje datoteka u oblaku i pristup podacima sa bilo kog uređaja bilo kad.

teams app

Teams

kombinuje chat, video pozive i zajednički rad na jednom mestu, poboljšavajući timsku saradnju.

microsoft sharepoint

SharePoint

obezbeđuje centralizovano skladište za deljenje i upravljanje dokumentima i informacijama.

microsoft exchange icon

MS Exchange

je savršen mail server koji pruža izuzetno korisničko iskustvo u upravljanju elektronskom poštom.

powerBI icon

Power BI 

Poslovna inteligencija i analitički alati koji transformišu podatke u vizuelni prikaz na osnovu koga se dolazi do kvalitetnijih uvida kao osnova za donošenje odluka i akcija.

 

automatizacija procesa icon

Automatizacija procesa

putem alata kao što su Power Automate i Power Apps omogućavaju vam kreiranje radnih tokova i personalizovanih poslovnih aplikacija bez potrebe za kodiranjem.

Office radno mesto

Da bismo vam olakšali izbor, stvorili smo za vas uslugu „Office Radno Mesto„. U skladu sa vašim potrebama biramo optimalan paket, obavljamo instalaciju, konfiguraciju i održavanje vašeg naloga.

Ovom uslugom osiguravamo da uvek imate stručnjaka na raspolaganju – bilo da se suočavate s problemom ili želite unaprediti svoje radno iskustvo. Vaš radni prostor, jednostavno prilagođen i podržan stručnim timom.

Unapredite produktivnost i sigurnost vašeg poslovanja u cloud okruženju

i poboljšajte komunikaciju i saradnju između timova.

povezane stranice

AI alati zasnovani na veštačkoj inteligenciji

Veštačka inteligencija (AI) transformiše način na koji poslujemo, automatizujući kompleksne procese i omogućavajući brzu obradu velikih količina podataka. 

Positive
Chat with us