positive logo
Tehnička podrška

ai chatbot

AI asistent
Pričajte sa našim AI asistentom
positive logo
Naslovna 9 Usluge 9 IT infrastruktura 9 Sajber bezbednost

Od sofisticiranih sajber napada koji ciljaju osetljive podatke do unutrašnjih pretnji i malvera, rizici su sveprisutni i stalno rastu. Ovi izazovi zahtevaju sveobuhvatan pristup zaštiti, koji uključuje ne samo napredna tehnička rešenja, već i kontinuiranu edukaciju zaposlenih i jasno definisane bezbednosne procedure. U tom kontekstu, ključno je pružiti kompanijama rešenja i znanja potrebna za efikasnu odbranu i očuvanje integriteta informacionih sistemakao osnovnih elemenata sveukupne pouzdanosti sistema.

Edukacija

Edukacija zaposlenih je ključna za podizanje svesti o sajber bezbednosti. Kroz obuke,radionice i treninge, zaposleni se upoznaju sa najboljim praksama i uče kako da prepoznaju i spreče sajber napade, čime se značajno smanjuje rizik od bezbednosnih incidenata.

Bezbednosne procedure

Razvoj i implementacija bezbednosnih procedura i politika osiguravaju da organizacija ima čvrstu osnovu za prevenciju sajber pretnji. Ove procedure obuhvataju detalje, od upravljanja lozinkama do protokola za reagovanje na incidente, pružajući jasne smernice za održavanje visokog nivoa bezbednosti.

Tehničko rešenje

Napredna tehnička rešenja štite infrastrukturu od napada, uključujući firewall-e, antivirusne sisteme i alate za detekciju i prevenciju upada. Ova rešenja su ključna za obezbeđivanje kontinuiteta poslovanja i zaštite osetljivih podataka.

Etički haking

eticki haking

Simuliramo sajber napade kako bi proverili ranjivosti vaše mreže i sistema, a potom ih fortifikovali protiv stvarnih pretnji.

arrow right white background

Bekap podataka

bekap podataka icon

Osnovne mere prevencije uključuju redovne bekapove i razvijene strategije za brzu reakciju u slučaju gubitka podataka ili napada.

arrow right white background

Bezbednost PLUS

bezbednost plus
Kreiramo i pratimo primenu akta o bezbednosti informacionih sistema, obučavamo zaposlene o najboljim praksama u oblasti sigurnosti i osiguravamo da vaš informacioni sistem potpuno poštuje propise poput ISO 27001 i GDPR-a.
arrow right white background

Zaštita od sajber napada

zastita od sajber napada icon

Implemetacijom najnovijih antivirus rešenja i firewall tehnologije obezbeđujemo zaštitu mreža i sistema od sve prisutnijih malicioznih napada.

arrow right white background

Želite da unapredite sajber bezbednost vaše kompanije?

Popunite upitnik i osigurajte bezbednu digitalnu budućnost za vaše poslovanje!

Očuvajte integritet poslovnih operacija i zaštitite osetljive podate

Positive uslugama i metodama za osnaživanje sajber bezbednosti.

plusic-cta-animated-once

povezane stranice

Projektovanje i optimizacija IT sistema

Projektovanje i optimizacija informacionog sistema ključni su za modernizaciju poslovanja i podizanje efikasnosti.

Positive
Chat with us